We hebben onze diensten gebundeld tot 3 hoofdactiviteiten en natuurlijk komt het ook voor dat klanten onze hulp inroepen voor andere ondersteuning, maar primair gaat het om de volgende diensten:

Hoe staat je bedrijf er financieel écht voor. Zijn je kosten en opbrengsten wel in balans, dus ook: kunnen er kosten worden gereduceerd en zijn de commerciële prijzen op orde? Kortom we lichten je bedrijf door en maken samen een realistisch en haalbaar plan. Wij blijven je begeleiden bij hetuitvoeren en verzilveren van het plan.

Lees meer

Je wilt een pand of productiemiddel financieren, je hebt grotere voorraden nodig of je zoekt mogelijkheden om werkkapitaal te creëren. Dit is één van de expertises van Lighthouse Professionals.

Lees meer

Je bent met je bedrijf in zwaar weer terecht gekomen en je zoekt professionele ondersteuning om je bedrijf weer op de rit te krijgen en die voor jou met schuldeisers contact onderhoud en afspraken maakt. Dan is het prettig werken met Lighthouse Professionals als jouw partner.

Lees meer

Ieder bedrijf en iedere situatie is uniek. Wij hebben een bewezen aanpak, maar het is voor iedere klant altijd weer maatwerk, zodat we effectief en doeltreffend te werk gaan.

Bedrijfsadvies op maat

Hoe concreter de doelstellingen, des te doeltreffender we kunnen werken en juist dat doen we graag. Ook wij zijn ondernemers en ook wij hebben een hekel aan adviezen waar je eigenlijk niets mee kunt. Wij willen 'accountable' zijn. Wij staan voor onze adviezen en nemen er onze verantwoordelijkheid voor. Wij doen wat we hebben afgesproken en helpen jou en je medewerkers datzelfde de doen. Anders is het advies een papieren tijger en daar zijn wij niet van.

Je hebt ons niet ingeschakeld voor een plan, maar voor de resultaten, dus daar gaan we voor. Liefst recht op het doel af, maar met oog voor wat haalbaar is en wat je organisatie verantwoord aankan. Dus we varen zeker niet te scherp aan de wind.

De juiste koers varen, hoe doen we dat?

Je bent nu bezig met ondernemen, maar parallel moet je ook bezig zijn met je toekomst. Je pensioen onder andere. Ben je te veel bezig in het hier en nu, dan kan dat een bedreiging zijn voor je financiële toekomst later. Dit is een duidelijk en praktisch voorbeeld, waarbij het fijn is, als een bedrijfsadviseur nu met je meedenkt en je kan wijzen op de gevaren maar ook op de mogelijkheden.

Ook zoiets, waar je je ook niet mee bezig wil houden: het betalingsgedrag van je debiteuren. Maar moet je eens kijken wat het betekent voor je cashflow als zij allen netjes op tijd betalen. En wat als jij met jouw crediteuren een ruimere betalingsregeling kan treffen? Zo zijn er legio kansen binnen ondernemingen die we aanpakken om snel op koers te komen en een stuk sneller richting doel gaan.

Ervaar het zelf

Het zijn mooie woorden. Ik weet het. Om zelf te ervaren hoe dit voor jouw bedrijf eruit kan zien, moeten we eerst kennis maken en een quickscan doen. Bewust hebben we de investering hiervoor zo laag mogelijk gehouden. Wat ons betreft mag het geen drempel zijn, waardoor je deze kans niet oppakt. Lees hier meer over onze quickscan.

Financieel bedrijfsadvies op maat

Of je nou wegens succes naar een groter pand wil verhuizen, jij je bedrijf uit het slop wil halen of je aan het verdiepen bent in een toekomstige overname: wij denken met je mee. 

Ga voortvarend te werk

Wat je nu al kan doen: vraag financiering aan op het moment dat je het nog niet nodig hebt. Word je aanvraag afgewezen? Dan weet je dat er werk aan de winkel is! En het grote voordeel is dat je nu nog de tijd hebt aan de slag te gaan met die onderdelen van je bedrijfsvoering en financiën die nog niet op orde zijn.

Doe dat samen met ons. Ons bedrijfsadvies op maat, toegesneden voor jouw onderneming en gericht op jouw doelen leidt tot een stabiele onderneming die wel wat zwaar weer kan hebben, wendbaar is en voor de wind gaat.

Vraag eerst een quickscan aan

Onze bevindingen ontvang je in een rapportage. Deze is to-the-point en legt de vinger op de zere plekken. We bespreken het rapport met je en inventariseren samen met welke verbeterpunten je aan de slag wil. Overigens, ook als je niet met ons in zee gaat: na oplevering van de quickscan besluit jij óf en hóe we verder gaan.

Wil je eerst meer lezen over onze quickscan, klik dan hier.