Bijzonder vervelend als je dit overkomt! Dit is het laatste wat je wilde. De effecten op je privé situatie of misschien wel je gezondheid kunnen enorm zijn. En het is ook niet iets waar je makkelijk met vrienden of bekenden over spreekt. Maar de belangrijkste eerste stap dat je professionele hulp erbij haalt. Als wij dat zijn, dan is vervolgens het allerbelangrijkste dat we je bedrijf weer op de rit krijgen en we weer vertrouwen kunnen winnen bij andere partijen, waarvan de bank en de belastingdienst meestal de eerste in de rij zijn.

Creëer rust en geduld bij je financiers

Als je professionele ondersteuning als Lighthouse Professionals inschakelt, zijn er veel financiers die meer geduld hebben. Die ons dan meer tijd geven orde op zaken te stellen en ook willen luisteren naar voorstellen die we doen.

En meer rust voor jezelf...

Jij hebt zorgen, natuurlijk. Maar wij nemen ook een deel van die zorgen bij je weg. Dat geeft lucht en ook weer ruimte positieve dingen te zien. 

Wij worden voor verschillende partijen het eerste aanspreekpunt en houden daarmee 'lastige' schuldeisers van de deur.

We helpen je ook moeilijke beslissingen te nemen, bijvoorbeeld als je medewerkers moet ontslaan. Wij begrijpen je verantwoordelijkheidsgevoel voor hun en hun gezin, maar nu is het tijd ook aan jezelf te denken. Als je niet enkele mensen ontslaat en dat uiteindelijk je bedrijf het niet red, heeft het zeker geen zin gehad.

Een andere moeilijke beslissing is te stoppen. Als wij zien dat je onderneming geen toekomstperspectief meer heeft, dan moeten wij je tegen jezelf in bescherming nemen en je adviseren te stoppen. Daarbij onderzoeken we natuurlijk wat de oplossing is om er met zo min mogelijk schade uit te komen.

Laten we kennis maken

Wellicht voel je al aan dat wij mogelijk de juiste partner voor je zijn. Maar passen we bij elkaar? Als we aan het werk gaan zitten we náást je als ondernemer. Wederzijds vertrouwen is wezenlijk naast dat we ook prettig met elkaar kunnen samenwerken. Laten we eerst een kennismaking plannen.

Je kan tijdens kantooruren direct bellen of gebruik ons formulier.