In de meeste gevallen gaat het om financiering, maar ook voor herfinancieringen zijn we graag voor je aan het werk!

Investering in kapitaalintensieve zaken

Je hebt behoefte aan uitbreiding van je wagenpark. Zijn het auto's voor medewerkers of vrachtwagens? Je denkt misschien in de eerste plaats aan een lease constructie. Maar is dat wel de verstandigste keuze? 

Wij kijken graag naar het complete plaatje. Zijn er al financieringen en is er een gezonde balans tussen.... [even aanvullen]

Je hebt meer werkkapitaal nodig

De zaken gaan goed! Het aantal klanten neemt toe, maar daarmee ook het aantal debiteuren en navenant het bedrag aan openstaande facturen. Nu kom jij in de problemen om aan je verplichtingen te voldoen. Op zich heb je een gezond bedrijf, maar je wordt geremd in je groei omdat je op geld zit te wachten... 


We kunnen onderzoek of we stil kapitaal in je bedrijf kunnen omzetten in geld wat je wél direct kunt aanwenden.

Je wilt een bedrijfspand kopen

Je idee is om een bedrijfspand te gaan kopen. Maar of dat de beste oplossing is voor de behoefte die je hebt, willen we graag met je onderzoeken. Laten we 5, 10 of zelf 15 jaar vooruit kijken. Waar wil je dan staan?


Afhankelijk van de markt waarin je opereert, je eigen levensfase en welke doelen je wilt bereiken.


Het zou zelfs kunnen dat het nu niet haalbaar of niet verstandig is te gaan investeren, maar eerst de financiële positie moet worden verbeterd en wellicht er op kosten moet worden bezuinigd. Dan gaan we eerst samen je bedrijf gezonder maken!

Andere financieringsstructuren

Wanneer je bijvoorbeeld een horecabedrijf hebt, dan zou het kunnen dat het heel lastig is een traditionele financiering geregeld te krijgen. Wat we dan vaak doen is dat we eerst samen met je de business case gaan uitwerken. Ziet dat er gezond uit? Dan is het verantwoord te kijken naar andere oplossingen. Als wij vertrouwen hebben in de business case en jou als ondernemer, dan kunnen we bijvoorbeeld kijken wat je hebt in privé en wat daarvan verantwoord gebruikt kan worden voor de financiering.

Feiten en gevoel

Natuurlijk begint het altijd bij de cijfers. Wij beginnen altijd met onze QuickScan en hebben zo in korte tijd een overzicht voor je hoe je ervoor staat, waar verbeterpunten en kansen liggen. Door onze ervaring vanuit het bankwezen voelen we naast de cijfers ook aan hoe je als ondernemer erin staat. 

De vraag die je jezelf altijd eerst kan stellen: "Zou je aan jezelf een bankgarantie geven en wat zijn daarbij je argumenten?"

Maak eerst eens een afspraak

Wellicht voel je al aan dat wij mogelijk de juiste partner voor je zijn. Maar passen we bij elkaar? Als we aan het werk gaan zitten we náást je als ondernemer. Wederzijds vertrouwen is wezenlijk naast dat we ook prettig met elkaar kunnen samenwerken. Laten we eerst een kennismaking plannen.

Je kan tijdens kantooruren direct bellen of gebruik ons formulier.